Marialaan 206, Nijmegen

Omschrijving

Op een super locatie ligt dit moderne en instapklare appartement. Je woont hier op loopafstand van de Waal, het stadscentrum met het Centraal Station en daarnaast vind je diverse voorzieningen voor de deur, zoals een supermarkt, drogisterij en medisch centrum. Wil je met de auto de stad uit, dan ben je binnen een paar minuten op de grote uitvalswegen zoals de Oversteek, de A50 en de A73.

Het appartement is goed onderhouden en daarnaast erg ruimtelijk en licht. Hier kun je nog jaren fijn wonen!

Sfeervol en ruimtelijk
Je bereikt het appartement door de gemeenschappelijk entree. Hier vind je ook de brievenbussen en een intercom. Via de lift of via de trap bereik je het appartement op de eerste verdieping.
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken van het appartement. We beginnen in de woonkamer. De woonkamer is lekker licht en ruim opgezet waardoor je de ruimte op verschillende manieren kunt indelen. De verzorgde afwerking met een mooie eikenhouten vloer en rustige kleuren zorgt voor een sfeervolle basis.

De open keuken is als onderdeel van de woonkamer geplaatst waardoor je tijdens het koken altijd in het bijzijn van je gasten bent. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en is voorzien van moderne donkerblauwe fronten met voldoende berg- en werkruimte. De lichtblauwe tegels geven een speels karakter aan de open keuken.
Via de woonkamer loop je ook zo het ruime balkon op!

Rustig slapen
De slaapkamer bevindt zich aan de balkonzijde van het appartement en ligt hierdoor heerlijk rustig. De slaapkamer is afgewerkt met witte wanden en is ook voorzien van dezelfde sfeervolle eikenhouten vloer als in de woonkamer. De slaapkamer is uitgerust met wandbrede ramen waardoor je hier ook een mooie lichtinval hebt.

De ruime badkamer is verzorgd en is voorzien van een comfortabele douche, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine.

Zonnig balkon
Genieten van een mooie dag kan perfect op dit ruime balkon. Vanaf de middag en namiddag schijnt hier het zonnetje. Een groot pluspunt is dat het er windstil is en hierdoor al vroeg in het voorjaar heerlijk aangenaam is.

Eigen parkeerplek en extra berging
Via de lift of de trap bereik je de parkeerkelder waar je een eigen parkeerplek hebt. Als enige in het gebouw heb je hier een eigen grote berging van maar liefst 9m². Je kunt hier makkelijk die fietsen kwijt, maar ook bijvoorbeeld een extra koelkast. In de parkeerkelder vind je ook nog een grote gezamenlijke fietsenstalling.

Bruisende wijk
Naast de praktische locatie heeft de wijk nog meer te bieden. Aan de rand van de wijk vind je namelijk het Honig complex, een trendy hotspot met veel(culturele) bedrijvigheid. Je kunt hier lekker een hapje eten of ’s avonds nog even wat drinken.

Praktisch
- bouwjaar 2003
- woonoppervlak 69 m²
- eigen parkeerplek in parkeerkelder
- eigen berging van 9 m²
- grote gezamenlijke fietsenstalling
- VvE bijdrage €136,75 p.m.

Kijk voor de uitgebreide digitale brochure op marialaan206.nl

Share